sobota 31. srpna 2024

Komentář Eleison DCCCXCIV – Zlý globalismus

 

Komentář Eleison DCCCXCIV – Zlý globalismus

(894)

31. srpna 2024

ZLÝ GLOBALISMUS

Dr. John Coleman (*1940), který dlouhodobě studuje zločinné vládce moderního světa, ve své dnes již cenzurované knize Conspirators´ Hierarchy: The Story of the Committee of 300 [Hierarchie spiklenců: Příběh Výboru 300] prezentoval seznam dvaceti prostředků, jimiž chtějí světu vnutit svůj Nový světový řád. Zájmem katolíků je uvědomit si, pokud tak ještě neučinili, jak zločinní jsou naši dnešní skuteční vládci, kteří ovládají naše loutkové vládce, ale sami jsou skryti před zraky veřejnosti. Katolíci si musí uvědomit, s jakou lstivostí a koordinovaností globalisté operují a jak blízko jsou k dosažení svých zcela bezbožných cílů. Bůh je nenechá definitivně zvítězit, ale nechá nás projít těžkou zkouškou, kterou si podle nich zasloužíme.

1) Vytvořit jednosvětovou vládu s jedinou církví a jediným peněžním systémem pod jejich kontrolou.

2) Zcela zničit veškerý smysl pro národní jednotu a hrdost na svůj národ, protože jedině tak lidé přijmou Světovládu nad všemi národy.

3) Zničit všechna náboženství, zejména křesťanské, s jedinou výjimkou jejich vlastního nového „náboženství“.

4) Zavést techniky kontroly myšlení, aby vytvořili lidské roboty ovládané zvnějšku.

5) Zastavit veškerou industrializaci s výjimkou počítačového sektoru a sektoru služeb. Potřebná je „postindustriální společnost bez růstu“. Potřebný průmysl lze outsourcovat z levných zemí třetího světa.

6) Podporovat spotřebu, dokonce i legalizaci drog, a udělat z pornografie formu umění, aby se stala široce akceptovanou a aby byla dokonce vnímána jako normální.

7) Vylidnit velkoměsta po vzoru Pol Potových masakrů v Kambodži.

8) Potlačit veškerý vědecký vývoj, pokud neslouží záměrům globalistů.

9) Přivodit smrt 3 miliard lidí do roku 2050 buď prostřednictvím „omezených lokálních válek“ v rozvinutých zemích, nebo hladem a nemocemi v nerozvinutých zemích. Například počet obyvatel USA se musí do roku 2050 snížit na 100 milionů.

10) Oslabit morálku lidu a dále demoralizovat pracující třídy prostřednictvím nezaměstnanosti. Pomocí drog a divoké hudby je třeba povzbudit mládež ke vzpouře proti stávajícímu stavu, což povede i k oslabení a rozpadu rodiny.

11) Zbavit lidi zvyku rozhodovat o svém osudu tím, že je vystavujete jedné krizi za druhou. Lidé se musí cítit natolik zahlceni rozhodnutími potřebnými k rozhodování o vlastním osudu, že se stanou apatickými.

12) Zavádět nové náboženské kulty a propagovat již existující kulty.

13) Propagovat křesťanský fundamentalismus, který považuje sionistický stát Izrael za „Bohem vyvolené plemeno“, aby se Izraeli dostalo podpory, mimo jiné i obrovských finančních prostředků.

14) Prosazovat šíření extrémních náboženských sekt jako je Muslimské bratrstvo a sikhové, a provádět experimenty s ovládáním myšlení, jako to dělal Jim Jones ve svém táboře smrti v Jonestownu v roce 1978.

15) Přivodit zhroucení světové ekonomiky a tím naprostý politický chaos.

16) Převzít kontrolu nad všemi národními a mezinárodními politikami USA.

17) Poskytovat co největší podporu nadnárodním institucím jakou jsou Organizace spojených národů, Mezinárodní měnový fond, Banka pro mezinárodní vypořádání v Basileji, Mezinárodní soudní dvůr v Haagu, zatímco národní instituce jsou oslabovány.

18) Infiltrovat a ovládnout všechny vlády, aby zrušily svrchovaná práva každého jednotlivého národa.

19) Vytvářet mezinárodní terorismus a vyjednávat se všemi teroristy, kteří skutečně něco provedli.

20) Převzít kontrolu nad všemi vzdělávacími institucemi v USA a zcela je zničit.

Kyrie eleison

Zdroj: The St. Marcel Initiative

Překlad: D. Grof