středa 26. července 2023

Sestra Marianne Gaultier a její proroctví ze 17. století (2020)

Sestra Marianne Gaultier a její proroctví ze 17. století (2020)

Dokud budou probíhat veřejné modlitby, nic se nestane. Přijde však doba, kdy všechny veřejné modlitby ustanou. Lidé budou říkat: „Věci zůstanou, jak jsou.“

Všichni lidé budou postupně odvedeni v malých skupinách. Zůstanou jen staří lidé. Před velkou bitvou budou pány ti, kteří jsou zkažení. Napáchají tolik škody, kolik jen mohou, ale ne tolik, kolik by chtěli, protože nebudou mít dost času. Málo početní dobří a věrní katolíci budou skoro vyhlazeni, ale úder z nebe je zachrání. Zahynou všichni zkažení, ale také mnoho dobrých katolíků.

Nastanou tak mimořádné události, že i ti nejvíc nevěřící budou přinuceni říct: „Je v tom skutečně ruka Boží.“ Ó, Boží moc! Přijde strašlivá noc, během níž nebude moci nikdo spát. Tyto zkoušky však nebudou trvat dlouho, protože by je nikdo nevydržel. Až se vše bude zdát ztracené, bude vše zachráněno.

Tehdy zavládne Vladař, jehož si předtím lidé nevážili, kterého však tehdy budou hledat. Vítězství náboženství bude tak velké, že nikdo nikdy nespatřil podobné. Všechny nespravedlnosti se obrátí v dobré, občanské zákony budou uvedeny do souladu se zákony Božími a zákony Církve. Výchova dětí ve škole bude nanejvýš křesťanská. Budou obnoveny zaměstnanecké cechy.

Zdroj: Catholic Prophecy

Překlad: D. Grof