středa 5. července 2023

Nebojte se (2023)

 

Nebojte se (2023)

P. Paul Kramer

Světové ekonomické fórum oznámilo, že letos bude zaváděn Nový světový řád, což je špatným znamením, pokud jde o to, co se v tomto světě bude brzy dít. Není to jen prázdné prohlášení, ani to neznamená, že budeme pokračovat ve svých činnostech jako obvykle. Ne, Nový světový řád vyžaduje Velký reset, který vyžaduje plán, jak od chaosu dosáhnout řádu – oni vytvoří chaos.

Nový světový řád je ve všech ohledech skvěle naplánovaný. Počátkem roku 2009, po finanční krizi roku 2008, vedla televize BBC rozhovor s Mervynem Kingem, guvernérem Bank of England. Zdálo se, že se finanční systém a ekonomika zlepšují, a tak se tazatel zeptal: „Vidíme světlo na konci tunelu? Vidíme brzký konec této krize?“ Odpověď Marvyna Kinga vám ukáže, jak moc dopředu oni o věcech vědí. Řekl: „Nejenže nevidíme její konec, ještě jsme neviděli ani její začátek.“ Tím naznačoval, že finanční krize v roce 2008 byla jen zkouškou. Teď začínají selhávat banky – přezkoumává se jedna švýcarská banka a některé americké banky mají potíže.

Existuje mnoho proroctví, která předpovídají úplné finanční a ekonomické zhroucení, jež ve světě nastane. Jedno konkrétně říká, že bude občanská válka ve Francii, kde už vidíme hromadné protesty. V 19. století v roce 1843 obdržela Madeleine Porsat, negramotná žena bez jakéhokoliv vzdělání, která byla najata jako domácí služka pro jednu rodinu poblíž Lyonu, prorocké zjevení v kapli chudých sester sv. Kláry. Ona sama nebyla řádovou sestrou, byla však zbožnou duší, která obdržela prorocká poselství a předpověděla, že přijde doba, kdy se zhroutí obrovská globální finanční ekonomika. Terminologie, kterou ve svých proroctvích použila, představovala takový slovník, jaký dnes čteme v novinách Financial Times. Toto zhroucení přirovnala k vagónu, jehož nápravy vyskočily z kol. Takovým způsobem se ekonomika zhroutí – nápravy vyskočí z kol kvůli nedostatku důvěry. Během finanční krize v roce 2008 přinesly Financial Times zprávu, že šlo o nedostatek důvěry – což způsobilo zhroucení tolika bank.

Ve fatimském poselství Hyacinta viděla v ulicích lidi hladovějící bez jídla. Klaus Schwab ze Světového ekonomického fóra řekl, že finanční krize povede ke zničení dodavatelského řetězce. Dodávky nedojdou místa svého určení a jídlo se nedostane do supermarketů a lidé budou v globálním měřítku hladovět.

Dojde k ohromnému finančnímu zhroucení a to je přesně to, po čem volali, aby dosáhli Velkého resetu, který zavede základní nepodmíněný příjem, který vám dají – samozřejmě za podmínky, že se zcela zřeknete vlastnictví a jakéhokoliv majetku. Všechno je to perfektně naplánované. Musejí dosáhnout zhroucení ekonomiky, aby vytvořili tuto krizi a pak mohli nabídnout řešení – řešení, které lidé v zoufalství přijmou.

V jednom bodě souhlasím s W. C. Fieldsem. Tím bodem je rozdíl mezi bohatým a chudým člověkem. Co je bohatý člověk? Fields to řekl celkem přesně: „Bohatý člověk je chudý člověk s penězi.“ Geneticky je stejný jako my. Rozdíl neexistuje. Neexistuje žádná panská rasa, ani žádná nadřazená rasa. To je mesiánská idea, kterou překroutila zednářská sekta a ti, kdo svobodné zednářství kontrolují. Ti mají tuto ideu vytvoření superlidí, jako by člověk mohl dosáhnout Božství a Božskosti. Je to něco, co jsme již viděli v Knize Genesis. Chtěli vystavět věž, která dosáhne do nebe, chtěli, aby člověk přesáhl sám sebe a byl jako Bůh. A předtím, než to dílo mohli dokončit, Bůh ho zničil.

Kardinál Ratzinger, budoucí papež Benedikt XVI., řekl: „To, co je ve fatimském tajemství, odpovídá tomu, co už bylo zjeveno v Písmu svatém.“ Abychom pochopili obraz Babylónské věže, musíme pochopit symboliku Písma svatého. A abychom pochopili symboliku Písma svatého, musíme pochopit symboliku užívanou ve starobylých kulturách a mytologii starobylých kultur. Je to jako číst starodávné hieroglyfy – symboliku, která je tím, co bych nazval konceptuálním hieroglyfem – obrázkem, který nám říká, co přesně se stane na konci.

Bůh zničí jejich plány. Novému světovému řádu bude dovoleno, aby existoval tak krátce, že ve chvíli, kdy budou slavit své konečné vítězství, bude to okamžik, kdy na ně dopadne zničení.

Vidíme také obraz v Knize Daniel. A v Knize Ámos (3:7) se říká, že Bůh neděla nic na světě, co prvně nezjevil Svým služebníkům, prorokům. Když však pozorně čteme Písmo svaté, můžeme vidět, že všechny tyto věci byly předpovězeny a výsledek je jistý, protože biblické proroctví je neomylné. Žijeme v děsivých časech, ale Sám Náš Pán všechny tyto události předpověděl a znovu a znovu nám říkal: „NEBOJTE SE!“

Zdroj: Servants of Jesus and Mary, Issue 69, June 2023, str. 1

Překlad: D. Grof