úterý 3. září 2024

Spočívá na nás zlý duch Antikrista (2024)

 

Spočívá na nás zlý duch Antikrista (2024)

Poznámka REX!: Autor článku je sedesvakantista a zastává názor, že papež Benedikt XVI. neodstoupil dobrovolně.

P. Paul Kramer

Bergoglio, heretický antipapež, ze sebe chrlí protikatolické nauky – ducha Antikrista. Papež Benedikt XVI. napsal v dopisu svému příteli Vladimíru Palkovi, bývalému slovenskému ministrovi vnitra, že duch Antikrista se všudypřítomně šíří, a že se musíme modlit k Bohu, aby nám v této současné hodině nouze poskytl silné pastýře.

Hovoří o duchu Antikrista v současnosti, v rámci toho, co se děje v Církvi právě teď. V rozhovoru s Peterem Seewaldem papež Benedikt XVI. hovořil o protikřesťanské ideologii, která se propaguje, když odpovídal na Seewaldovu otázku: „Připomíná se zvláště jedna věta z vašeho kázání při inauguraci: »Modlete se za mne, abych ze strachu neutíkal před vlky.« Předvídal jste, co dalšího by se vám mohlo stát?“

Benedikt XVI. odpověděl:

„Skutečná hrozba pro Církev, a tudíž pro Petrovu službu, nespočívá v těchto věcech, ale v celosvětové diktatuře zdánlivě humanistických ideologií, jejichž popření znamená vyloučení ze základního společenského konsensu. Před sto lety by každý považoval za absurdní mluvit o homosexuálním manželství. Ten, kdo tomu dnes odporuje, je společensky vyobcován. Totéž platí pro potraty a výrobu lidí v laboratoři. Moderní společnost vytváří protikřesťanské přesvědčení a když mu vzdorujete, je to trestáno společenským vyobcováním. Strach z této duchovní moci je pak až příliš přirozený a vzdorovat mu skutečně vyžaduje modlitební pomoc celé diecéze a Církve.“

Než se stal papežem, byl prefektem Kongregace pro nauku víry, který měl pravomoc zkoumat všechna mariánská zjevení – znal tedy velmi dobře obsah všech těchto poselství. Když jako kardinál Ratzinger v roce 1984 hovořil o fatimském tajemství, řekl: „Věci obsažené v tomto »třetím tajemství« odpovídají tomu, co bylo oznámeno v Písmu svatém, a co bylo znovu a znovu řečeno v mnoha dalších mariánských zjeveních.“

Klíčová věta ve fatimském tajemství – kámen úrazu pro Jana Pavla II. i kardinála Ratzingera – byla věta, na níž poukázal Malachi Martin ve svém posledním rozhovoru s Artem Bellem: „Poslední papež bude zcela pod nadvládou Satana.“

Musíme pochopit, co to znamená. Nejde o posledního papeže v dějinách – protože třetí fatimské tajemství končí slovy: „Nakonec Mé Neposkvrněné Srdce zvítězí. Svatý otec Mi zasvětí Rusko a to bude obráceno a světu bude poskytnuto období míru.“ Vítězství Jejího Neposkvrněného Srdce bude dosaženo, až Jí platný papež zasvětí Rusko: „Velmi se modlete za Svatého otce. Provede ho (zasvěcení Ruska), bude však pozdě.“

Proto tento protikřesťanský antipapež nemůže být posledním „papežem“ historie – je posledním „papežem“ v jedné řadě. Pochopíme to v kontextu toho, co se píše v úplném třetím tajemství, které bude nakonec zveřejněno – nikoliv však bez odporu Bergoglia –, protože ukazuje na něj jako na postavu, která je předpovězená v tomto proroctví. Toto proroctví se úžasně potvrzuje v průkazném citátu Benedikta XVI., kde říká, že fatimské poselství a poselství z Akity z Japonska jsou totožná.

V Akitě blahoslavená Panna Maria řekla: „Podobně jako první Jidáš i poslední papež prodá Mého Syna nepříteli, a proto brzy nastane éra antikristovského papeže.“ Ve zveřejněném textu poselství z Akity byla tato věta vyškrtnuta. Otec Yasuda, duchovní vůdce sestry Agnes Sasagawa, jí dal s největší pravděpodobností pokyn, aby tuto větu ze zveřejněné verze vynechala, aby jí chránil před perzekucí. On sám se však nebál ji zveřejnit. Je zajímavé, že skoro stejná slova, na něž Malachi Martin upozornil ve třetím fatimském tajemství se nacházejí i v poselství z Akity: „poslední papež bude pod nadvládou Satana“. 

Bergoglio se otevřeně bratříčkuje se sionisty, kteří mají prsty v tzv. reformě Druhého vatikánského koncilu a v budování jeho falešné církve. Vítá jejich vůdce ve Vatikánu, ale lidé jako jsou biskup Strickland, biskup Williamson, kardinál Burke a jiní, kteří vzdorují tomuto duchu Antikrista jsou vyloučeni, společensky vyobcováni. Když tedy Bergoglio říká, že v jeho „synodální církvi“ jsou všichni vítáni, myslí tím všechny kromě pravých katolíků.

Bergogliovo náboženství boří všechny absolutně platné morální pravdy a usnadňuje začlenění všeho, co porušuje Boží zákon, který je podle něj jen ideálem. Zákon je však něco, co je uloženo závazně. Bůh vás potrestá, pokud Jeho zákon porušíte. Zatímco Bergoglio říká: Ne – pokud následujete své svědomí a děláte to, o čem si myslíte, že je správné a ne to, co Bůh nařizuje – dokonce i když nevěříte v Boha – nemusíte se bát pekelného ohně.

Tomu se říká „kontextová morálka“. Je to přesně to, před čím papež Benedikt XVI. varoval – diktatura relativismu – což je eliminace absolutních morálních pravd. Diktátorem relativismu, který zaujal místo papeže Benedikta XVI. a v zásadě způsobil, že zemřel v exilu mimo svůj papežský stolec – je Jorge Bergoglio.

Bergogliova synoda o synodalitě bude završena letos na podzim, ale my už díky tomu, že nedostatečně rozhodně odsuzuje homosexuální manželství a svěcení žen, vidíme, jakého nabývá tvaru. Až budou tyto „synodální reformy“ dokončeny, budete mít nejen homosexuální biskupy, ale i lesbické biskupky.

Často jsem tázán, jestli katolíci vlastně vědí, co se děje. Toto ďábelské zmatení pokračuje už dlouho. Papež Jan Pavel II. i papež Benedikt XVI. naříkali nad tím, že jsou kvůli moci zednářství uvnitř Vatikánu, která dlouho ovládá klíčové pozice, bezmocní zastavit, aby se to dělo. Zesnulý sekretář Posvátné kongregace pro bohoslužbu a svátosti, monsignor Mario Marini, mi v roce 1996 řekl: „Máme svázané ruce, protože svobodní zednáři zaujímají klíčové pozice.“ A ani ne rok před svou smrtí mi řekl: „Jsme pod zednářskou okupací.“ (tím se myslí Vatikán)

Otec Yasuda také řekl, že s tím nic nemůžeme udělat a že to nastane – nejen okupace klíčových pozic, ale i to, že antikristovská postava převezme kontrolu nad papežským stolcem a bude si jej uzurpovat. Řekl: „Ve Vatikánu se objeví muž oblečený v bílém, který bude vypadat jako papež, ale mluvit jako ďábel. Bude údajnou hlavou křesťanstva, ale ve skutečnosti bude chrlit nauku antipapeže.“ To je Jorge Bergoglio.

Otec Gabriel Amorth, duchovní syn svatého Padre Pia z Pietrelciny, vyprávěl o rozhovoru, který s ním vedl kolem roku 1960. Padre Piovi odhalila třetí tajemství Sama blahoslavená Panna Maria. Řekl: „Je to Satan, kdo byl uveden do náručí Církve a během velmi krátké doby bude vládnout falešné církvi.“ To je bergogliovská „synodální církev“.

Bergoglio vždy mluví o Bohu překvapení a já mám za to, že Bůh překvapení má překvapení pro Bergoglia a jeho stoupence. Po nějaké době uprázdněnosti apoštolského stolce znovu přijde pravý platný papež, který vyčistí dům. Budou existovat dvě církve – pravá Církev a falešná „synodální církev“. Jakkoliv se tedy snaží ovládnout Církev zavedením falešného protikřesťanského náboženství, ve skutečnosti se od katolické Církve oddělují a vytvářejí novou falešnou církev.

Ti, kteří zběhli od pokladu Víry a od Církve, opouštějí Církev a vytvářejí jinou církev.  Bergoglio řekl, že to udělá. Řekl, že „synodální církev“ bude „jiná církev“. Je to klam. Nazývají to katolickou Církví, ale je to falešná katolická církev, kde se zbavují pokladu Víry. Je neuvěřitelné, že biskupovi Stricklandovi řekli: „Už neexistuje poklad Víry!“ Papež Pius X. mluvil o pokladu Zjevení: „Nic se nemá přidávat k pokladu Zjevení.“ Bergoglio mění nauky a vytváří falešné nauky. V jeho „jiné církvi“ budou dovoleny všechny druhy zvráceného přesvědčení, nikdy to však nebude katolická Církev.

Myslím, že nyní dokážeme lépe pochopit, proč si Bůh vybral Rusko, aby naplnilo poslání znovuustavit křesťanství z trosek světa zničeného těmito antikristovskými silami, které mají v současnosti hlavní sídlo ve Vatikánu. Poselství z La Salletty nám říká: „Řím ztratí víru a stane se sídlem Antikrista.“

Papež Lev XIII. napsal modlitbu, která ještě jasněji a otevřeněji objasnila, jak se to stane: „Hle, Církev, Nevěsta Neposkvrněného Beránka, naplněná zatrpklostí a zpitá hořkostí díky nejprohnanějším nepřátelům, kteří vztáhli bezbožné ruce na vše, co je nejposvátnější. Tam, kde byl jako světlo národů ustaven Stolec nejblahoslavenějšího Petra a Trůn pravdy, tam vztyčili trůn své ohavné bezbožnosti tak, aby se, když je pastýř bit, ovce rozprchly.

Kardinál Wojtyla (pozdější papež Jan Pavel II.) řekl 4. září 1976 v Kosciuszkově nadaci následující: „Stojíme teď tváří v tvář největší dějinné konfrontaci, jakou kdy lidstvo zažilo. Nemyslím si, že si to široké kruhy americké společnosti, ani široké kruhy křesťanské komunity plně uvědomují. Čelíme nyní konečné konfrontaci mezi Církví a Anticírkví, Evangeliem a Antievangeliem.“ To je ona konfrontace, o které mluvil papež Benedikt XVI. – diktatura Relativismu, duch Antikrista. Tím, kdo nyní nese prapor ducha Antikrista, je onen argentinský „falešný papež“ ve Vatikánu.

Zde však ten příběh nekončí – končí jejich porážkou. Fatimské poselství nás ujišťuje o slovech, která pronesl Náš Pán Ježíš Kristus, když řekl: „Na světě budete míti soužení, avšak důvěřujte, já jsem vítěz nad světem!“ (Jn. 16:33)

Ti, kdo vyznávají katolickou Víru, nebudou oklamáni. Vyvolení nebudou podvedení. Ježíš Kristus, Náš Pán, řekl:

„Povstanou nepraví Mesiáši a nepraví proroci a budou činiti veliké zázraky a divy, takže by i vyvolené svedli v blud, kdyby bylo možno.“ (Mt. 24:24) Kristus však také řekl: „Co mi dal můj Otec, to jest větší nade všecko, a nikdo nemůže (je) vytrhnout z ruky mého Otce.“ (Jn. 10:29) Praví katolíci zůstanou věrní Církvi. Zůstanou věrní apoštolské Tradici a dogmatům Víry, které společně vytvářejí to, co nazýváme poklad Víry – soubor Zjevení předaných prorokům a apoštolům Ježíšem Kristem a apoštolům inspirovaných Duchem Svatým, aby hlásali Nový zákon.

Kristus slíbil: „A hle, já jsem s vámi po všechny dny až do konce světa.“ (Mt. 28:20) Ti, kdo jsou věrní Kristu, mají Jeho příslib, že Jeho Duch zůstává s nimi. Jeho Církev nemůže být zničena. Kristus řekl sv. Petrovi: „Na té skále založím svou Církev, a pekelné brány ji nepřemohou.“ Církev předává a po celé věky neomylně vyučuje poklad Víry přijatý od apoštolů. Máme Kristovu záruku, že Církev nemůže upadnout do omylu, do hereze.

Kardinál Manning řekl, že je univerzální naukou starověkých Otců, že v tomto velkém soužení, které již začalo: „...bude Církev rozptýlena, zahnána do pustiny a bude po nějakou dobu, jako tomu bylo na počátku, skrytá, schovaná v katakombách, v jeskyních, v horách, na skrytých místech; na nějakou dobu bude jakoby smetená z tváře země.“

Bude to však jen na krátký čas, protože Naše Paní Fatimská řekla: „Nakonec Mé Neposkvrněné Srdce zvítězí. Svatý otec Mi zasvětí Rusko a to bude obráceno a světu bude poskytnuto období míru.“

Zdroj: Servants of Jesus and Mary, Issue 77, February 2024, str. 1–2

Překlad: D. Grof