neděle 11. dubna 2021

Komentář Eleison DCCXVII – 8 z 31 důvodů (2021)

Komentář Eleison DCCXVII – 8 z 31 důvodů (2021)

(717)

10. dubna 2021

8 z 31 DŮVODŮ

Před dvěma týdny jsme v těchto „Komentářích“ s potěšením představili souhrn ve formě 31 důvodů, proč bychom neměli přijmout „očkování“ proti covidu, které prezentují zdravý rozum jednoho izraelského rabína. Jediným problémem bylo, že mnoho z nich muselo být prostě zkráceno, aby se všechny vešly do formátu A4 těchto „Komentářů Eleison“. Zde je tedy výběr osmi z nich v úplnosti:

1) Není to vakcína. Vakcína ze své podstaty poskytuje imunitu vůči nemoci. Toto však neposkytuje imunitu vůči ničemu. V nejlepším případě to pouze zmenšuje možnost prodělat závažný průběh, když člověk chytí vir. Tudíž je to zdravotní ošetření, nikoliv očkování. Nechci užívat zdravotní ošetření na nemoc, kterou nemám.

3) Údajné výhody tohoto zdravotního ošetření jsou minimální a v každém případě by neměly dlouhé trvání. Establishment to již přiznal a mluví o opakovaném užití a stále rostoucím počtu nových „vakcín“, které bude pravidelně vyžadováno. Odmítám se stát chronickým pacientem, který pravidelně dostává injekce nových farmaceutických produktů, abych prostě zmenšil možnost, že prodělám závažný případ virového onemocnění, jemuž tyto injekce ani nezabrání.

5) Establishment trvá na tom, že je toto zdravotní ošetření bezpečné. To vůbec nemůže vědět, protože dlouhodobé účinky jsou zcela neznámé a nebudou známé ještě mnoho let. Může spekulovat, že je bezpečné, je však nepoctivé něco takového tvrdit, když to nelze vědět. Protože je nepoctivý, nevěřím mu a nechci se nikterak účastnit jeho ošetření.

9) Je zaznamenáno, že lidé z vedení a správní rady společnosti Pfizer si svou vlastní „vakcínu“ přes všechna oslavná tvrzení a ujišťování nevzali. Tvrdí, že by považovali za neférové „předbíhat ve frontě“. To je absurdní výmluva a je to neskutečně chucpe takovou věc vyslovit! Taková „fronta“ je výplodem jejich vlastní představivosti. Kdyby si zabrali pár injekcí pro sebe, nikdo by nevykřikoval, že je to přešlap. Navíc neznám miliardáře se soukromými tryskáči a soukromými ostrovy, kteří by čekali ve frontě, než jako první dostanou stovky milionů rolníků po celém světě něco, co chtějí tito miliardáři pro sebe.

21) Vláda znepřístupňuje všechny záznamy o tomto viru a léčbě na [příštích] TŘICET LET. Veřejnost má právo tyto informace znát a vláda má odpovědnost je sdílet. Co skrývá? Opravdu očekává, že uvěřím, že je kolem toho vše košer a že jí jde v první řadě o mé zdraví? Naposledy tohle udělala při Aféře jemenských dětí. Pokud o ní nic nevíte, najděte si to. Teď předvádí stejný kousek. Není to poprvé, co mě oklamala, ale nyní mě určitě neoklame.

26) Hrůzné příběhy již přicházejí bleskovou rychlostí ze všech stran, ale politiky to ani trochu nezajímá. Medicínský establishment je ignoruje jako nerelevantní nebo zanedbatelné, média je ignorují a farmaceutické společnosti pokračují plnou parou vpřed a ti, kteří varují, jsou nadále zastrašováni, cenzurováni a trestáni. Je jasné, že můj život a zdraví nejsou jejich prvořadou starostí. Nebudu jejich dalším pokusným králíkem v jejich laboratoři. Nebudu riskovat, že budu další „shodou náhod“.

30) Pozoruji všechny ty lži, korupci, propagandu, manipulaci, cenzuru, zastrašování, porušování lékařské etiky, nedostatek integrity ve vědeckém procesu, potlačování nevyhovujících nepříznivých reakcí, odmítání legitimních obav, hysterii, sektářské chování, ignoranci, uzavřené uvažování, strach, lékařskou a politickou tyranii, zatajování agendy, nedostatek skutečného zájmu o lidský život, nedostatek úcty k základním lidským právům a svobodám, překrucování Tóry a zdravého rozumu, démonizaci dobrých lidí, největší lékařský experiment všech dob prováděný chamtivými, nedůvěryhodnými, bezbožnými lidmi, nedostatek odpovědnosti u těch, kteří žádají, abych riskoval vše... To vše pozoruji a rozhodl jsem se, že oni všichni mohou dostat mé místo ve frontě. Já budu důvěřovat Bohu. Budu používat rozum, kterým mě obdařil a budu důvěřovat svým přirozeným instinktům. To vede k poslednímu důvodu, který shrnuje to, proč se nenechám „očkovat“.

31) Celá věc vypadá podezřele.

Kyrie Eleison

Zdroj: The St. Marcel Initiative

Překlad: D. Grof