čtvrtek 14. března 2024

Novocírkev dává pokyn svým kněžím, aby hřešili (2024)

 

Novocírkev dává pokyn svým kněžím, aby hřešili (2024)

Novocírkev nyní dává pokyn svým kněžím, aby se z pověření Bergoglia dopouštěli smrtelného hříchu účastí na islámských obřadech během ramadánu

10. března začíná období islámského ramadánu a končí 8. dubna 2024. Islám je řazen mezi náboženství nevěřících, které papež Pius XI. ve svém zasvěcení Nejsvětějšímu Srdci Ježíšovu, které se každoročně modlíme na svátek Krista Krále, označil jako „tenebrae islamismi“ (temnota islámu). Účast na takovém nekatolickém, dokonce protikatolickém náboženství je smrtelný hřích proti prvnímu Božímu přikázání a proti ctnosti Víry.

Diecéze Bergamo v Itálii, která proslula jako rodiště Jana XXIII., vydala 8. března 2024 „pokyn“ svým kněžím, aby se na základě Bergogliových směrnic o „mezináboženském dialogu“ během ramadánu účastnili bezbožných islámských obřadů. Tyto směrnice uveřejnil kněz Massimo Rizzi, ředitel diecézního Úřadu pro mezináboženský dialog. Je paradoxní, že Mohamed učil, že nejvyšší formou služby Alláhovi je boj proti nevěřícím.

Pro tradiční katolíky: Novocírkev v roce 2024 opět pobízí své stoupence, aby těžce hřešili tím, že budou vyhledávat příležitosti k účasti na obřadech ramadánu. Mohamedáni svým stoupencům paradoxně nikdy neříkají, aby vyhledávali příležitosti ke konverzi ke katolicismu.

Zdroj: The TRADITIO Fathers

Překlad: D. Grof