úterý 23. května 2023

Apoštolové posledního dne a vítězství Naší Paní (2023)

 

Apoštolové posledního dne a vítězství Naší Paní (2023)

Dr. Marian T. Horvat

7. května 2023

Poté, co jste si vyslechli přednášku pana Atily, mohou někteří z vás přemýšlet nad tím, jestli ony strašlivé nápady týkající se transhumanismu opravdu mohou být pravdivé. Jsou tak výstřední a absurdní, že zní jako science fiction, nikoliv realita.

Ano, jsou pravdivé. Jakmile ďábel dokázal Církev infiltrovat falešnou naukou a zlými mravy – což se stalo na Druhém vatikánském koncilu – a jakmile loď začali navigovat progresivističtí kormidelníci, ztratili nejen katolíci, ale i celý svět, svůj kompas a jsou volně unášeni. A kam kráčí katolická Církev, tam kráčí svět.

Ona zničí hada a svrhne ho do věčné propasti

Jak toto období dějin končí a blížíme se konci cesty k Trestu, neměli bychom být překvapení, když uvidíme, že ďábel pospíchá při posledním pokusu zničit člověka – který byl stvořen k obrazu a podobě Boží, a který byl spasen Kristovou Krví – a pokouší se jej „znovustvořit“, aby si toto nové děsivé stvoření a svět podrobil.

Je to jeho sen, ale nikdy se nevyplní, protože on i my víme, že budoucí vítězství patří Naší Paní.

Sama nám to řekla ve Fatimě. Řekla také, že pokud se svět neobrátí a pokud nebude Rusko zasvěceno Jejímu Neposkvrněnému Srdci, sešle Bůh Velký trest. Po tomto Velkém trestu z nebe však zvítězí Její Neposkvrněné Srdce.

Ještě konkrétnější byla v Quitu už na počátku 17. století, kdy jako Naše Paní Dobrého pořízení Matce Marianě řekla: „Právě ve chvíli, kdy se bude zdát, že zlo vítězí a kdy autorita bude zneužívat svou moc, bude to značit příchod Mé hodiny, kdy Já úžasným způsobem svrhnu z trůnu pyšného a prokletého Satana a rozšlápnu ho pod Svýma nohama a spoutám ho v pekelné propasti.“

Jak daleko však dovolí Bůh ďáblovi zajít před tímto úžasným zásahem, zásahem, který bude „neočekávaný a překonávající veškerou lidskou představivost“, jak předpovídal Ctihodný Bartoloměj Holzhauser? Ve svém komentáři k Apokalypse toto období dějin nazýval Věkem útěchy. Ten však nastane až po dlouhém Věku soužení, kdy bude společnost otřesena zmatkem a revolucemi a sama Církev bude zamořena herezemi a bezbožností.

Věk obrů

Podívejme se však do minulosti, abychom viděli, jestli zde někdy existovalo něco podobného tomu, čemu čelíme nyní.

Ctihodná Anna Kateřina Emmerichová měla mnoho vidění starodávné rasy obrů, která obývala zemi před Potopou světa.

Na hoře měli démoni styky s krásnými ženami

Kdo byli tito obři? Byli potomky Kaina, kteří byli svedeni některými padlými anděli, kteří nepadli do středu země jako jiní, ale usadili se na vysoké osamělé hoře. Tato hora byla během Potopy světa zcela pohlcena a stala se Černým mořem.

Tito démoni z oné hory mohli působit na lidi do té míry, do jaké se lidé vzdálili od Boha.

Jak se tito potomci Kaina stávali čím dál zkaženějšími a smyslovějšími, přibližovali se k oné hoře a tito padlí andělé uchvátili mnohé jejich ženy. Jejich děti byly velmi krásné a měly mnoho darů a schopností, učinily ze sebe však nástroje zlého ducha, který jim dal skryté vědění a moc.

Tak se na oné hoře zrodila zvrácená rasa a usilovala o to, aby i potomky Šéta přivedli do tohoto světa neřesti, svádění a ďáblových úskoků.

Zde je několik velmi zajímavých bodů týkajících se této rasy obrů. Konali úžasné věci. které Anna Kateřina Emmerichová nikdy předtím neviděla. Měli způsoby, jak přenášet obrovské kusy skály na vrchol hory, aby si zbudovali své věže. Uměli lézt vzhůru po zdech a stromech – jako to s pomocí ďábla činí posedlí lidé.

Ze spojení těchto démonů a Kainových potomků vzešla rasa obrů

Tato rasa nežila v normálních příbytcích, ale ve vysokých okrouhlých kamenných věžích jakoby ze slídy, které zakrývaly hluboké jeskyně, kde se odehrávaly jejich orgie. Na vrcholcích těchto věží měli tubusy – odlišné od dalekohledů její doby – a v těchto tubusech mohli vidět lidi a na velkou dálku slyšet, co říkají.

Mohli vidět, kde jsou druzí lidé, a tak tam mohli přijít, vše zničit, ovládnout je a zavést své bezpráví a neřesti. Viděla, že obětovali děti tak, že je pohřbívali zaživa – zdá se, že tohle ďábel od svých porobených vždy žádá, jako to dnes vidíme u potratů.

Když se člověk díky tomuto vlivu a mísení s potomky Kaina a démonů stal zcela zkaženým a degradovaným, tehdy Bůh oznámil Potopu světa Noemu, který, když budoval archu, měl překonat strašlivé trápení a výsměch tohoto lidu.

Když Bůh během Potopy světa tuto horu zničil a potopil ji v hlubokých vodách, tito padlí andělé, kteří ji obývali, byli rozptýleni v povětří. To jsou vzdušní démoni, kteří, jak nás Církev učí, způsobují zamoření člověka a pokoušejí jej. Teprve při Posledním soudu budou svrženi do pekla.

Je síť www inspirována těmito vzdušnými démony?

Skutečně se zdá, že něco jako naše moderní počítače a televize – tubusy, kde můžete vidět a slyšet vzdálené věci a osoby – existovalo i v Noemově době, a že to byl nástroj, který ďábel dal člověku, aby pro jeho království získával více lidí.

Jestliže byli po Potopě světa tito démoni z oné hory rozptýleni v ovzduší, mohlo by to vysvětlovat vzdušné vlny WWW (World Wide Web), které dnes lidi spojují. Zdá se mi to vysoce pravděpodobné, protože technologie je nástrojem, který dnes ďábel používá ke stvoření své nové rasy lidí. Snaží se dnes lidi přesvědčit, aby dokonce nahráli samotné své vědomí do počítače, a svádí je pokušením, že jim to dá vylepšené dovednosti, vyšší inteligenci a nesmrtelnost – tzn., že se stanou transhumánními.

To by byl ďábelský trik, jak přimět lidi ztratit víru v Boží existenci.

Transhumanismus a jeho zastánci

Pan Atila popsal mnoho pojmů z tohoto konečného ďábelského plánu, jak sloučit člověka se strojem a dosáhnout transhumanismu. Díky některým skutečným lidem, kteří již odvážně mluví o tom, co se ještě před deseti lety zdálo jako neskutečné projekty pro budoucnost, vám k tomuto nástinu poskytnu detailnější informace.

Většina z nás se nezajímá o pokrok a plány týkající se technické počítačové revoluce

Jedním z důvodů, proč jsou tito vědci, odborníci, generální ředitelé atd, tak odvážní, je to, že většina lidí prostě nemá žádnou představu o tom, čím umělá inteligence, avatáry, algoritmy a hologramy vlastně jsou nebo jakou hrozbu tato technologická revoluce pro lidstvo představuje.

Dnes se dokonce i někteří odborníci v techno-průmyslu začínají probouzet a vydávají drsná varování k zastavení vývoje umělé inteligence. Jsou vyděšení, když si uvědomí, že umělá inteligence by mohla odstranit lidstvo, když se údajně stane inteligentnější než my.

Zbytek světa se však o tento problém prostě nezajímá. My všichni známe lidi, kteří přijali údajné „očkování“ proti covidu jen proto, že jim autority řekly, že je to bezpečná věc. Mnozí se teď probouzejí a litují své slepé poslušnosti.

První věcí tedy je, uvědomit si, že toto satanské spiknutí k přeměně lidstva a odstranění velké části z nás, je skutečné. Dalším krokem je vzdorovat těmto autoritám, které tento plán prosazují, a to i s rizikem, že přijdeme o práci, postavení či život.

Někdo by mohl poznamenat, že je nutný stejný odpor, který většina z nás zde přítomných vyvíjí proti herezím a rouháním, jichž se autority Církve od Druhého vatikánského koncilu až po papeže dopouštějí nebo je dokonce podporují. Tato bitva v duchovní i časné oblasti je totiž v konečném důsledku propojená.

Kdo prosazuje transhumanismus?

Jsou to velká jména, která vedou mimořádně finančně podporované globální iniciativy.

Schwab jako velekněz tajné sekty prohlašuje: „Nemůžete to zastavit.“

Je tu například Klaus Schwab, majitel a předseda Světového ekonomického fóra (WEF). Klaus Schwab může vypadat jako obyčejný obchodník v kravatě a obleku. Občas si však oblékne zvláštní šedé roucho se stříbrnou štolou zdobenou zednářskými symboly a vypadá jako velekněz futuristického světa, který se snaží stvořit.

Klaus Schwab se na Světovém ekonomickém fóru v roce 2018 vychloubal, že do deseti let budou lidé mít mozkové implantáty, aby mohlo WEF měřit jejich mozkové vlny a číst jejich myšlenky. „Nemůžete to zastavit,“ směle a veřejně prohlašuje Schwab.

On a další členové WEF otevřeně vyjádřili svou touhu vyhladit 94 % světové populace. Jeho knižní bestseller „Čtvrtá průmyslová revolucepředkládá plán na technologickou revoluci, která chce spojit fyzický, biologický a digitální svět a která „dokonce provokuje myšlenky o tom, co to znamená být člověk“. To znamená, že je to démonský plán na splynutí člověka a stroje.

„Problémem je, co dělat se všemi těmi zbytečnými lidmi?“

Yuval Noah Harari je jedním z nejděsivějších z těchto nových transhumanistických guru. Je hlavním poradcem Klause Schwaba a vynachválit si jej nemohou podobní lidé jako Barack Obama, Mark Zuckerberg a Bill Gates.

Ve svých prezentacích říká věci jako tyto: „Stejně jako masová industrializace vytvořila »dělnickou [pracující] třídu«, revoluce umělé inteligence vytvoří novou »nepracující třídu«. Devadesát devět procent lidských vlastností a schopností je pro výkon většiny moderních povolání nadbytečných.“ Závěrem je, že roboti nahradí lidi a odvedou lepší práci.

Tento zatrpklý homosexuál s chladnou nelidskou tváří pokračuje: „Problémem je, co dělat se všemi těmi zbytečnými lidmi? Jak najít nějaký smysl života, když jsou v podstatě zbyteční a bezcenní.“ Jeho řešení: „Můj nejlepší odhad je v současnosti kombinace drog a počítačových her.

Harari je přesvědčen, že jakmile se lidská mysl zredukuje na algoritmy a data, pak tato velká databáze bude váš život řídit lépe, než můžete vy: „My lidé bychom si měli zvyknout na představu, že již nejsme tajemné duše. Nyní jsme tvorové, které lze „hacknout“ … Představa, že lidé mají duši nebo ducha nebo mají svobodnou vůli … je pryč.“

To je jen několik z mocných přisluhovačů ďábla, jenž ohlašuje svou vládu.

Rus Dmitrij Ickov ohlašuje plán na dosažení nesmrtelnosti lidí do roku 2045

Pak je tu ruská Iniciativa 2045 ohlašující "Novou éru lidstva"

V únoru 2012 se v Moskvě konal první kongres Globální budoucnost 2045, kterému předsedal ruský miliardář Dmitrij Ickov – rusovlasý mladík se skelným okultním pohledem. Organizuje nejlepší vědce ze světa umělé inteligence – dnes má 55 tisíc členů – a dotuje je miliardami od mezinárodních dárců. Jeho cílem je do roku 2045 převést lidskou osobnost do umělého robota.

Lidský mozek nahraný do robotického těla připojeného k obřímu hlavnímu počítači. Vychloubá se, že konečným cílem je nesmrtelnost člověka, Nová éra lidstva.

Vidíte, že ďábel uhání vpřed závratnou rychlostí.

Ruský ministr školství a vědy překvapivě ohlásil podporu této Iniciativy, stejně jako Dalajláma a mnozí další světoví vůdci. Papež František namísto aby odsoudil umělou inteligenci a zveřejněné plány podobné tomuto, chválí umělou inteligenci a technologii jako „mimořádně přínosnou a jako cestu k míru a integrálnímu lidskému rozvoji“. To, o co tito futuristé usilují, je ve skutečnosti božství; éra, kdy lidská vůle a přirozený svět budou zotročeny rukama nemnoha vyvolených, kteří na oplátku budou otroky ďábla. Ďáblova vláda.

Předá člověk své vědomí ochotně počítači?

Někteří z vás mohou přemýšlet nad tím, jestli jsme skutečně dosáhli tohoto bodu: Předá člověk své vědomí ochotně počítači?

Mnozí mladí touží uniknout problémům a trápením, které se dnes hojně vyskytují

Vlastně jsem přesvědčená, že existuje mnoho lidí, kteří by právě teď předali své vědomí, jen aby dosáhli této předstírané nesmrtelnosti. Proč? Jsou deprimovaní, plní obav, nešťastní, unavení z práce, z volného času, ze života obecně. Chtějí se zbavit neklidu, nemuset čelit nemoci a zcela jistě ne smrti – což jsou všechno následky prvotního hříchu.

Protože lidé odmítli Boha a ztratili jedinou pravou katolickou Víru – jak Naše Paní Dobrého pořízení řekla Matce Marianě: „Světlo Víry bude v člověku zhašeno.“ – zůstali s pocitem beznaděje a zoufalství.

Tolik dnešních mladých lidí – kteří se spoléhají na léky a psychology, aby se vypořádali se svými úzkostmi, poruchami osobnosti a zoufalstvím – ztratilo vůli jednat nebo dokonce žít. Ďábel by neměl žádný problém nahnat tyto mladé lidi do svého „autobusu nesmrtelnosti“ směřujícího do jeho budoucí „ohrady transhumanismu“.

Tolik starších lidí – kteří ztratili víru, nebo ji nikdy neměli – si uchovává jeden veliký strach, kterým je smrt. Jsem přesvědčená, že protože nemají naději na věčný život v nebi, mnozí by souhlasili s výměnou svého lidství za věčný život bez potíží v onom vznášejícím se počítačovém webovém vědomí, které ďábel plánuje pro Nový světový pořádek.

Trest

Na počátku této přednášky jsem poznamenala, že před staletími, kdy dostatečný počet lidí splynul s démony a takřka úplně znehodnotil sebe sama díky nemorálnímu a zkaženému chování, seslal Bůh Potopu světa.

Noe varoval lidi celých sto let, kdy budoval archu

Sto let se lidé vysmívali Noemu, který budoval archu a předpovídal Trest. Jak plynul čas, troufale a pohrdavě jej popichovali: „Kde je tvůj trest?“ On zůstával věrný poselství, které obdržel od Boha a pokračoval v přípravě na tento velký trest.

Jak poznamenal prof. Plinio Correa de Oliveira, skutečnost, že jeho příchod trval dlouho, neznamenalo, že nepřijde, spíš to znamenalo, že to bude ohromný trest. Dnes se nacházíme v podobné situaci. Nejen od mystiků a proroků, ale i od samotné naší Nebeské Královny ve Fatimě a Quitu přišla varování ohledně velkého trestu, který vyhladí celé národy.

Mnozí z nás čekají desítky let a modlí se za něj a slyší stejné posměšky: „Kde je váš trest?“ Měli bychom odpovídat jako Noe. Chápal, že svět si zasluhuje a potřebuje trest, který Bůh přikázal, a nepochyboval, že přijde.

Naše Paní nás žádala, abychom bojovali proti ničení Svaté církve

Stejně jako on bychom měli být věrní varováním Naší Paní a připravovat se na velký trest, který předpověděla. Toto transhumanistické hnutí svým způsobem potvrzuje proroctví Naší Paní z Fatimy a Naší Paní Dobrého pořízení: Hrůznost Ďáblovy vlády, kterou chce zavést, je důkazem, že přijde Velký trest k potrestání veliké drzosti a vzpoury vůči Bohu ze strany člověka.

Naše Paní nás nežádala budovat archu. Žádala nás, abychom se modlili růženec, činili pokání a napravovali svůj život. Žádala nás, abychom bojovali proti revoluci v Církvi a ve společnosti – zde mám na mysli vidění Naší Paní Dobrého pořízení, které měla Matka Mariana v roce 1634, kdy v Církvi zhaslo světlo svatostánku.

Naše Paní jí sdělila pět důvodů pro to a jedním z nich byla konkrétně nedbalost a ledabylost katolíků, „kteří budou lhostejně stát a budou svědky toho, jak je Církev utlačovaná, jak je pronásledovaná ctnost a jak vítězí zlo, aniž by zbožně využili své bohatství ke zničení zla a k obnově víry.“

Všimněte si, prosím, že neřekla, že bychom měli budovat Novus Ordo kostely nebo propagovat napůl dobré konzervativní věci. Ne, měli bychom bojovat za zničení zla v Církvi a za úplnou obnovu katolické Víry.

Kam se v této bitvě máme postavit?

Jak všichni katolíci vědí, skutečným průběhem dějin je boj mezi Naším Pánem: Na jedné straně je Naše Paní a andělé a druhá strana zahrnuje ďábla se všemi svými agenty rozpadu. Je-li transhumanismus krajním pólem zla, pak krajním pólem dobra znamená být zcela katolíkem.

Probíhá velká bitva mezi silami dobra a silami zla

I kdyby nás byla jen hrstka lidí, měli bychom naslouchat hlasu Naší Paní a zahájit boj za Svatou matku Církev a za křesťanskou civilizaci. Než revoluční establishment padne a Naše Paní zázračným způsobem zasáhne, aby ustanovila Svou vládu, jak předpověděla, musíme osvědčit svou věrnost.

Kdyby katolíci – třeba i malý počet – byli seriózní, neústupní a militantní vůči omylům špatné nauky a mravů a také bojovali proti špatným zvykům a vulgaritě, které to stvořilo, a kladli jim odpor, přitahovalo by to Naší Paní, aby vstoupila do dějin a ukončila věk revoluce, na místě zastavila transhumanismus a zahájila věk Své vlády. My jako katolíci máme v tomto boji sehrát roli.

Poslední časy a konec času, dvě různá období

Prorok Zachariáš v Písmu svatém tento Velký trest nazývá Soudem národů a tvrdí, že zůstane jen třetina lidí. Pak nastane velké vítězství, kdy zlí budou zničeni a dobří zvítězí a znovuvybudují Církev a křesťanskou civilizaci.

Uvidíme Eliáše a Henocha a povedeme boj po jejich boku?

To bude konec jedné éry – času revoluce – a počátek Vlády Panny Marie, dlouhého období míru. Teprve po tomto dlouhém období Jednoty a Míru nastane konečná apostaze a bude to nejhorší apostaze, protože bude urážkou vůči Vládě Panny Marie. To bude konec časů a druhý příchod Našeho Pána, který bude soudit svět a uzavře lidské dějiny na této zemi. Pak nastane konec světa.

Mou pozornost zaujala úžasná věta z přednášky pana Atily před dvěma lety. Zamýšlel se nad tím, že bychom se možná mohli nacházet v čase Antikrista a mít tak „výsadu a čest poznat Eliáše a Henocha, kteří přijdou bojovat proti Antikristu a povedou nás v kontrarevolučním boji.“ Dodal, že je přesvědčen, že „z nebe také přijdou další světci a mnoho andělů, aby nám pomohli v této velké bitvě proti zlu.“

Tato provokativní prohlášení mě přiměla se zamyslet: Mohli bychom skutečně vidět Eliáše? Budeme svědky obrácení židů a muslimů a případně budeme mezi věrnými, kteří na zemi zůstanou po tomto trestu, vedení světci z nebe a sjednocení v jediné pravé Víře a vzdávající slávu Bohu?

Začala jsem toto téma zkoumat a narazila jsem na dvě velice zajímavé knihy, které tuto tezi odůvodňují. První je kniha napsaná Dp. Josephem Iannuzzim The Triumph of God´s Kingdom in the Millenium and End Times.  

V ní cituje mnoho církevních Otců a Učitelů, mezi nimi sv. Justina Mučedníka, Eusebia, Sv. Ireneje, Lactantia, sv. Augustina, sv. Bernarda z Clairvaux, sv. Tomáše Akvinského a sv. Roberta Bellarmina a další, kteří Písmo svaté, pokud jde o poslední časy, vykládají přesně tímto způsobem.

Například sv. Justin Mučedník učí, že to byl jeho mistr sv. apoštol Jan, kdo předpověděl, že na zlé padne velký a náhlý soud a zničí je v posledních dnech, nikoliv na konci času. Po tomto Soudu národů budou věrní stoupenci Krista tisíc let přebývat v Novém Jeruzalémě – což se vždy vykládá jako velmi dlouhé časové období, nikoliv jako přesný počet let. Pak po tomto období přijde druhý příchod Krista a Poslední soud a konec světa.

Sv. Irenej (3. století) ve svém díle Proti herezím (Adversus Heareses) potvrzuje víru, že před koncem světa Kristus ustaví Své království na zemi, kde nebude vládnout FYZICKY, ale v duchu prostřednictvím spravedlivých, kteří budou vládnout nad těmi, kteří vstanou z mrtvých. „Pak stvoření,“ říká, „znovuzrozené a osvobozené z pout, bude poskytovat hojnost potravy všeho druhu z nebeské rosy a úrodnosti země.“

Je zajímavé, že on a mnoho dalších konkrétně říká, že spravedlivé duše vstanou z mrtvých, aby pomohly ustavit tuto novou éru Kristova království na zemi, Království, které nazýváme Vládou Panny Marie.

V [Lactantiově] díle Institutiones Divinae a na mnoha jiných místech se toto proroctví opakuje: „Ale pak, když zničí nespravedlnost a vykoná Svůj velký soud, povolá k životu spravedlivé duše, které budou tisíc let působit mezi lidmi a budou jim vládnout nanejvýš spravedlivou vládou.“

Duše Otců v limbu na sebe vzaly tělo a kráčely po Ukřižování ulicemi Jeruzaléma

Byl to pro mě velký objev a dávalo mi to smysl. Jak jinak může být ustavena vláda Panny Marie, když dnes na této zemi postrádáme vůdce či preláty schopné vést lidstvo? Uvidíme v tomto úžasném zásahu nebe, jak na sebe duše mrtvých berou tělo a objevují se mezi námi?

Stalo se to už i dříve, jak na to odkazuje Ctihodná Marie z Agredy v díle Mystické město Boží: Po Kristově vzkříšení na sebe mnoho duší Otců a proroků, které čekaly v limbu, vzaly tělo, vrátily se na zemi a kráčely ulicemi Jeruzaléma a obracely židy k Církvi založené Ježíšem Kristem. Protože to Bůh v prvotní éře křesťanství již jednou udělal, může to zajisté udělat znovu, aby ustavil předpovídanou Vládu v poslední éře dějin.

Mezi dalšími církevními Otci říká Lactantius (3. století), že na konci šesti tisíc let existence světa povstane veliká vzpoura Bezbožníka, Antikrista, kterého Písmo svaté nazývá duchem vzpoury proti Bohu. Na konci těchto šesti tisíc let však musí být zlo odstraněno ze země a tisíc let bude vládnout spravedlnost.

Sv. Augustin si v souladu s apoštolskou tradicí všímá důležitosti těchto čísel. Bůh učinil díla Svých rukou v šesti dnech a sedmého dne odpočíval a posvětil je. Tak se také Jeho náboženství musí v těchto prvních šesti tisících letech lopotit, když převládá a vládne zlo a Církev musí bojovat proti herezím a schizmatům.

Písmo svaté nám říká, že Bůh vykoná velký Soud národů, kdy zůstane jen třetina lidstva

 

Ale pak, stejně jako když Bůh sedmého dne odpočíval a požehnal Své dílo, bude „vládce démonů spoután v řetězech a uvězněn a spravedlnost bude vládnout tisíc let. A bude klid a pokoj od trápení, která svět tak dlouho snášel.

Tím se neříká, že prvotní hřích přestane existovat. Zůstane. A proto po této éře, Vládě Panny Marie, ještě jednou povstane Bezbožník k jediné konečné a strašlivé bitvě, po níž bude následovat Poslední soud.

Nebudu citovat všechny ostatní Otce a Učitele. Prostě jen poznamenávám, že na základě těchto nauk může člověk dojít k závěru, že přibližným koncem těchto šesti tisíc let bude to, co Otcové nazývají „sabat sedmého dne“, v němž bude Bůh po dlouhé období míru odpočívat se svými vyvolenými.

Chronologie klasického vydání Písma svatého klade stvoření Adama a Evy do roku 4 000 př. Kr., což znamená, že svět je starý šest tisíc let. Překvapivě nás to umisťuje na konec těchto šesti tisíc let zla, jež se uzavírají velkým trestem, a [zároveň] na počátek nového milénia společenské vlády Krista, Vlády Panny Marie.

Jenom velice stručně zmíním druhé dílo Apokalypsu sv. Jana, které v roce 1921 napsal P. Sylvester Berry a znovu bylo vydáno v roce 2016.

Otcové Církev předpovídali „sabat sedmého dne“, dlouhé období míru před koncem světa

P. Berry na základě církevních Otců a mnoha francouzských teologů minulosti poznamenává, že časová osa konce času je často mylná. Když komentuje Apokalypsu, poznamenává, že to bude až na konci Posledních časů, kdy bude Antikrist poražen, pekelný drak spoután, pohanské národy se vrátí do Církve a Židé vstoupí do jejího ovčince. Pak přijde dlouhá a poslední éra míru a jednoty, kterou Písmo svaté tak často předpovídá. Pak se naplní Kristova slova: Bude jedno stádo a jeden pastýř.

Po mnoha staletích symbolizovaných číslovkou tisíc let bude Satan na krátký čas znovu odpoután, aby vedl válku proti Církvi a pronásledoval věřící. To bude čas konce, druhý příchod Krista a Poslední soud.

Dvě skutečnosti jsou jasné: Jednou je to, že žádná z těchto nauk raných Otců a světců nebyla nikdy odsouzena. Můžeme tedy, jako to udělal pan Atila na naší poslední akci, legitimně přemýšlet nad tím, že se skutečně můžeme dočkat toho, že budeme bojovat po boku Eliáše a Henocha ve velikém boji, který zakončí jednu éru a započne Vláda Panny Marie.

Druhou skutečností je, že tímto obdobím míru není Kristova fyzická vláda, ale je jím Jeho univerzální vláda prostřednictvím lidí na zemi. Nemá to co dělat s omyly mileniarismu, chiliasmu nebo montanismu, které všechny Svatá matka Církev zavrhla. Církev vůči těmto mylným představám trvale zastávala nesmiřitelný postoj.

Dva proroci Vlády Panny Marie

Církevní otcové toto dlouhé období míru a jednoty víry nepojmenovali. To bylo vyhrazeno dalším dvěma prorokům, kteří předpověděli konec revoluce a počátek Vlády Panny Marie, tj. společenské vlády Našeho Pána Ježíše Krista skrze Marii a v Marii.

Sv. Ludvík zvěstoval poslední éru, kdy bude Kristus vládnout v Marii a skrze Marii – Vládu Panny Marie

Prvním je sv. Ludvík z Montfortu, který úplně na začátku svého skvělého díla O pravé mariánské úctě říká: „Skrze přesvatou Pannu Marii Ježíš Kristus přišel na svět a skrze ni také bude kralovati na světě.

Už na počátku 18. století vyzývá sv. Ludvík z Montfortu Boha, aby seslal velký trest k očištění hříšných lidí. Pak vznáší planoucí prosbu, aby Bůh poslal „apoštoly posledních dnů“, duše zcela oddané Naší Paní a zapálené ohněm Ducha Svatého. K ustavení Vlády Panny Marie prorokoval:

Všemohoucí Bůh a Jeho svatá Matka pozvednou velké světce, kteří budou ve svatosti převyšovat jiné světce tak, jako se libanonské cedry tyčí nad keříky.“

Jak to bude možné? Je to proto, že budou otroky Naší Paní a ona bude plně a zcela vládnout v jejích srdcích.

Od svých dvaceti dvou let prof. Plinio předpovídal přicházející krizi v Církvi a ve společnosti

Druhým prorokem Vlády Panny Marie, kterého bych ráda zmínila, je prof. Plinio Correa de Oliveira. V roce 1931, ve věku dvacet dva let, už prof. Plinio předpovídal, že Církev a křesťanská civilizace vstoupí do fáze Umučení. Předpovídal progresivistickou krizi, která bude pustošit Církev.

Předpovídal velký trest, který lidi očistí, a povzbuzoval své stoupence slibem Panny Marie, že tato zdánlivě nemožná bitva skončí vítězstvím Jejího Neposkvrněného Srdce.

Také předpovídal záplavu ohně křesťanské lásky Ducha Svatého, o níž sv. Ludvík říkal, že musí přijít, a nazval jí Velkým návratem – velkým návratem milostí pro lidstvo, které obnoví jeho nevinnost a dají věřícím odvahu snášet trest a budovat Vládu Panny Marie.

Závěr

Ano, Bůh potrestal člověka, když viděl rasu obrů, kteří se snažili být bohy díky svým trikům a technologii. Ano, Bůh znovu pozvedne Svou ruku spravedlnosti a zdá se, že to bude brzy, až se lidé opět budou snažit být bohy a stát se „transhumánními“.

Jsem však přesvědčena, že to se nestane. Ačkoliv nepřítel na své časové ose pospíchá vpřed, aby zničil Boží stvoření a Kristovu svatou Nevěstu, katolickou Církev, nepovede se mu to. Vítězství bude patřit Naší Paní. Hospodin povstane a jeho nepřátelé budou přemoženi.

Ano, přijde další velký trest. Ale pak stejně jako Noe z archy vyjdou lidé z posvátného náručí věčné a vždy čisté katolické Církve – vedeni jinými, kteří přijdou z nebe – a založí civilizaci zítřka, Vládu Panny Marie.

Prosme Naší Paní, abychom byli mezi nimi.

Zdroj: Tradition In Action

Překlad: D. Grof