středa 12. ledna 2022

Podkožní čip je připraven k implantaci lidem (2021)

Podkožní čip je připraven k implantaci lidem (2021)

Ethan Huff

31. prosince 2021

Poznámka REX!: Pokud jde o problematiku probíranou v článku níže, výmluvné informace se již objevily i v českém prostředí, které se věnuje popularizaci aktuálního vědeckého výzkumu, například zde.

***

Jak se koronavirus (covid 19) na konci roku 2019 odhaloval světu, tým výzkumníků Massachusettského technologického institutu příhodně vyprodukoval novou značkovací metodu, kterou lze aplikovat injekčně, k značení, identifikaci a sledování lidí na základě jejich „očkovacího“ statusu.

Technologie transdermálních vzorů, z velké části sponzorovaná miliardářskými eugeniky Billem a Melindou Gatesovými, obsahuje speciální kvantové tečky, které jsou podkožně vpraveny do těla. Ačkoliv jsou tyto vzory pro oko neviditelné, lze je snadno skenovat pomocí speciálního vybavení.

Představte si je jako neviditelné tetování, které si člověk může nechat injekčně vpravit řekněme do pravé ruky nebo na čelo. Až bude platit například za zeleninu, bude možné toto tetování skenovat a ověřit jako součást systémů „očkovacího pasu“, které se teď zavádějí po celém světě.

Microchip implanted

Člověku je do ruky implantován mikročip

„Když se kvantové tečky nasvítí UV zářením, může být elektron v kvantové tečce vybuzen do stavu s vyšší energií,“ informoval web Free West Media.

„In vitro studie založené na buněčných kulturách, které se zabývají kvantovými tečkami, naznačují, že jejich toxicita se může odvozovat z různých faktorů včetně jejich fyzikálně chemických vlastností.“

„Plně naočkovaní“ si brzy budou muset nechat injekčně vpravit čip se znamením šelmy, aby mohli ve společnosti fungovat.

Podle Kevina McHugha, člena výzkumného týmu, který tuto technologii vyvinul, jsou tyto patentované transdermální vzory snadným způsobem, jak označit lidi a zároveň ukládat jejich zdravotní a jiné informace na skryté mikročipy v kůži.

Technologii lze také využít k rychlé kontrole očkovací historie dané osoby a byla navržena pro použití v „oblastech, kde se očkovací karty snadno ztratí, přičemž vybavení, jež autority potřebují k přečtení informací zapouzdřených v paži, není nákladné,“ vysvětluje dále web Free West Media.

Nejnovější chytré telefony jsou údajně vybaveny zabudovanými infračervenými kamerami, které jsou potřeba k zachycení přítomnosti neviditelného tetování z kvantových teček, což znamená, že ti, kteří nás zásobují pandemií, to vše plánovali v bezpečném předstihu.

„Protože si mnozí lidé nezajistí posilovací očkování v čas, mohlo by v těchto oblastech každoročně umřít 1,5 milionů lidí,“ prohlašuje McHugh a využívá taktiku strašení k tomu, aby tuto technologii ospravedlnil.

McHugh říká, že on a jeho kolegové chtěli dlouho vytvořit „bezpečnou náhradu“ za papírové očkovací záznamy. Jejich cílem bylo vytvořit mikročip, který by byl schopen uchovávat zdravotní informace člověka uvnitř jeho těla pro snadné skenování.

„Nechat se pravidelně očkovat je v mnoha zemích třetího světa skutečnou výzvou,“ důrazně prohlašuje Ana Jaklenec, další výzkumnice z MIT, která tuto technologii podporuje, „protože existuje nedostatek dat ohledně toho, kdy a proti které nemoci byly děti očkovány.“

Tato technologie se doposud testovala pouze na zvířatech, konkrétně na krysách „očkovaných“ proti obrně. Tytéž krysy dostaly barevný kód k identifikaci, že již injekci obdržely.

Jakmile bude toto neviditelné tetování z kvantových teček schváleno pro použití u lidí, můžete si být jistí, že, abyste dosáhli statutu „plně očkovaných“, bude povinně zavedeno spolu s „očkovacími“ injekcemi.

Pouze ti lidé, kteří přijmou injekce a injekcí vpravitelné mikročipy, dostanou za odměnu platné certifikáty „očkovacích pasů“, které jim budou umožňovat nakupovat, prodávat a fungovat ve společnosti.

Jak mnozí předvídali, je to vše součástí znamení šelmy, které započalo s injekcemi. Je to proces, který se postupem času rozvíjí, a nakonec se bude vyžadovat, aby i ten nejposlednější člověk toto vše přijal, aby mohl žít.

Nejnovější zprávy o koronavirových „vakcínách“ a znamení šelmy lze nalézt na webu Prophecy news.

Tento článek byl poprvé publikován na webu Natural News 2. prosince 2021 pod názvem „Mark of the Beast is her: Subcutaneous quantum dot „vaccine passports“ from Bill Gates are ready to be injected into human subjects“.

Zdroj: Tradition In Action

Překlad: D. Grof