neděle 28. října 2012

Slovo bloggera – Svátek Krista Krále 28. října 2012

Slovo bloggera – Svátek Krista Krále 28. října 2012

Vážení čtenáři,
před rokem byl ke cti a slávě Krista Krále zpřístupněn tento blog pod názvem REX!. Protože jsem se již v prvním „Slovu bloggera“ (zde) vyjadřoval k věcem, týkajícím se fungování blogu, nemá smysl se k nim zde již vracet.
V krátké roční rekapitulaci bych jen rád řekl, že blog byl založen se zaměřením na náročnější katolické čtenáře, což je patrné z výběru témat i délky většiny článků. I proto mě překvapil Váš zájem, který jsem v tomto rozsahu neočekával. Za přízeň Vám děkuji a nadále se, dá-li Pán Bůh, budu snažit přinášet Vám články, které mohou být pomocí při hledání neporušené katolické pravdy. Jako doposud se o to budu snažit jako autor nezávislého blogu. Přestože nestojím o zbytečné kontroverze, které integrálním katolíkům nakonec vždy spíše škodí, nebudu ani v budoucnu dělat v souvislosti s náplní blogu kompromisy tam, kde kompromisy možné nejsou.
Ještě jednou upřímně děkuji za Vaši přízeň, které si vážím. Zároveň si o dnešním svátku přeji, abychom si všichni co nejčastěji připomínali, že Kristus je skutečně Králem, a modlíme-li se v modlitbě Otče náš „..přijď království Tvé...“, má se to týkat všech sfér našeho života.
Vive Christus Rex!
autor