sobota 13. listopadu 2021

Komentář Eleison DCCXLVIII – Naši vládci (2021)

Komentář Eleison DCCXLVIII – Naši vládci (2021)

(748)

13. listopadu 2021

NAŠI VLÁDCI

Doug Casey o další „krizi“, kterou globální elity naplánovaly (internationalman.com):

Každý rok se sejdou nejvlivnější světoví vůdci v Davosu ve Švýcarsku, kde zastupují nejviditelnější prvek naší mezinárodní vládnoucí třídy. Překrývají se s mnoha dalšími skupinami, které prosazují stejnou agendu včetně skupiny Bilderberg, Rady pro mezinárodní vztahy a skupiny Bohemian Grove. Tito lidé jsou všichni částí toho, co můžeme nazvat „Světovým hlubokým státem“ [„World Deep State“]. Všichni se navzájem znají. Jezdí na stejné konference a sdílejí stejný světonázor. Žijí ve svém vlastním malém silu, do nějž 7,9 miliard obyvatel nepatří.

Ještě než se objevila zpráva o prvním případu covidu-19, pořádalo v roce 2019 Světové ekonomické fórum (WEF), které hostí každoroční Davosskou konferenci, akci, na níž se diskutovalo o možnosti celosvětové pandemie, pod názvem Event 201. Bylo provedeno simulované cvičení toho, jak by se mohl vyvinout covidový scénář a jak vlády, velké korporace a média zvládnou situaci. Tato elita léta plánovala ideu viru a může s ním dělat různé věci. Bude předstírat, že je přítelem lidstva, což může ospravedlnit její plán, jako cestu k tomu, jak očistit genový fond, zredukovat světovou populaci o 80 nebo 90 %. Nebo se po čase může využít samotná vakcína k zabití mnoha lidí a sterilizaci zbytku. Nebo může posloužit jako prostředek k očkování stáda, 80 % poslušných, a k umístění nezávislých 20 % do internačních táborů pro neočkované. Nebo může být současný virus jen prvním manévrem a po kmenech Delta a Mu se představí skutečně závažná „varianta“ Zeta.

V každém případě teď státní aparát kontrolují zcela šílení lidé. Mají přesně stejný psychologický a filozofický profil jako revolucionáři ve Francii (1789) a Rusku (1917). Dobrovolně se moci nevzdají. Mnohé země přeměňují na čistě policejní státy. Děje se to přímo před našima očima v Austrálii – celá země je v lockdownu. Lidé mají stále roušky a nemohou vyjet dál než na několik kilometrů od svého domova, aniž by byli drakonicky potrestáni. Nikdo nemůže do Austrálie vstoupit, nikdo nemůže odejít!

Tady v USA jsou očkovací pasy na cestě. V nedávném projevu učinil Biden z neočkovaných potenciálního nepřítele – domácí hrozbu. Pomocí tohoto covidového nesmyslu rozehrávají elity zdravotní kartu. Rozehrávají také rasovou kartu a kartu domácího terorismu. Daří se jim prohlásit za neoprávněné americké hodnoty a historii, stejně jako mužnost obecně a bílé muže zvlášť. Jako další přijde podvod s globálním oteplováním. „Plebsu“ nebude dovoleno cokoliv udělat a většina se s tím smíří, protože byla po několik generací indoktrinována. Elity dělají vše, co je v jejich moci, aby zvětšovaly strach. Strach kvůli našemu zdraví, strach z domácího terorismu, strach z těch, co se nepodvolí, a strach z klimatického zničení planety. Strach je nejmocnějším nástrojem, který vlády mají ke kontrole lidí. Vzkvétají díky strachu. Strach je zdravím moderního státu.

A tak, když vstupujeme na pokraj velké krize, věci jsou podobné jako v roce 1914 a 1939. Třetí světová válka však nebude o jaderných zbraních nebo konvenčních armádách. Bude to primárně kybernetická a biologická válka. Aspekt kybernetické války bude ohromný, protože teď celý svět funguje na počítačích a začíná fungovat na umělé inteligenci. Na počátku tohoto roku začalo Světové ekonomické fórum dělat velký povyk ohledně kybernetických útoků narušujících globální zásobovací řetězce. Kybernetická pandemie a zastavení provozu internetu jsou takřka jisté, protože, aby elity získaly kontrolu, je pro ně nutné, aby zastavily organizování lidí proti sobě, takže musí zastavit jejich vzájemnou komunikaci.

Kyrie Eleison

Zdroj: The St. Marcel Initiative

Překlad: D. Grof