sobota 16. října 2021

Komentář Eleison DCCXLIV – Covid = zločin (2021)

Komentář Eleison DCCXLIV – Covid = zločin (2021)

(744)

16. října 2021

COVID = ZLOČIN

V podstatě se není třeba omlouvat, že se tyto „Komentáře“ tak často vrací k otázce covidu, ke zločinu covidu, protože to vypadá, že se na nějakou dobu stane hlavním bitevním polem ve velké válce o duše lidí mezi Satanem a Bohem. Dr. Reiner Fuellmich je německým právníkem v mezinárodních procesech, který jménem obětí podvodu úspěšně žaluje velké německé korporace jako jsou Volkswagen a Deutsche Bank. Odmítá, že by byl věřící, ale jednoznačně nemá rád podvody, takže když vycítil velký podvod v covidovém nesmyslu, vstoupil se svým týmem do boje. Na základě rozhovorů s více než stovkou jednotlivých zúčastněných politiků a lékařů předložil v červenci tohoto roku obecný přehled závěrů svého týmu v rozhovoru s autory webu Stop World Control. Souhrn těchto závěrů naleznete níže:

Tzv. „pandemie“ covidu je plánovaná zločinná operace, bezprecedentní zločin proti celému lidstvu. Asi 0,000001 % světové populace – skupina zhruba 3 000 superbohatých lidí včetně Davosské skupiny Klause Schwaba – se pokouší získat kontrolu nad zbytkem světa. Bude potřeba druhý norimberský proces k vyšetření všech zločinců nesoucích odpovědnost. Ve skutečnosti začal tým více než tisíce právníků a více než 10 000 lékařských odborníků vedených dr. Fuellmichem právní řízení proti Centru pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) a Světové zdravotnické organizaci (WHO) a Davosské skupině pro zločiny proti humanitě.

Nikdy to nebylo o viru nebo o zdraví. Vždy to bylo o elitách, které lidem berou všechny svobody, aby je učinily zcela závislými, a natolik snižují jejich počet prostřednictvím depopulace, aby usnadnily úplnou nadvládu nad přeživšími. Covid ani není o penězích, protože superbohatí už mají víc, než potřebují. Samozvané politické a korporátní elity však používají peníze jako nástroj k uplácení lidí jako jsou lékaři, nemocniční pracovníci a politici. Prezident Běloruska například řekl, že mu byla nabídnuta takřka miliarda dolarů, když vyhlásí lockdown ve své zemi. Elity také využívají všechny druhy psychologických technik k manipulaci lidí a používají různé hrozby, aby srovnaly každého, kdo jim vzdoruje.

Tzv. „vakcína“ vůbec není vakcínou, protože roky v předstihu tzv. Světová zdravotnická organizace změnila definici „vakcíny“, aby přikryla jejich hrozivou experimentální genovou terapii dneška. Podobně v roce 2009 změnila definici „pandemie“, aby mohla lidi vystrašit panikou z velké nákazy, která ve skutečnosti ničím takovým nebyla.

Covidová „pandemie“ byla vytvořena pomocí dvou lží. Za prvé, PCR testem, který produkuje vysoké procento falešných pozitivních, přesto se všechny lockdowny, nařízení nosit roušky a „očkování“ zakládají na tomto podvodu. A za druhé, „bezpříznakové infekce“, díky nimž prý mohou naprosto zdraví lidé přenášet tuto nemoc a nakazit jí druhé. To mělo všechny přimět, aby se obávali všech ostatních.

Viníkem je globalismus – soukromé globální organizace jako například WHO a WEF (Světové ekonomické fórum) převzaly kontrolu nad celým světem. V roce 2019 dosáhly věci vrcholu krize a mělo dojít ke zhroucení – covid byl taktikou k odvrácení pozornosti. Evropa je hlavním bitevním polem této války. Evropa byla přivedena k bankrotu. Penzijní fondy jsou zcela rozkradené. Proto chtějí elity dostat Evropu pod kontrolu – dříve než lidé zjistí, co se děje. V této válce nebudeme schopni zachránit všechny. Lidé ztratí nejen své živobytí – mnozí ztratí i své životy. Pokud jde o duchovní rovinu, jestliže ztratíme tuto válku, bude to konec člověka.

Kyrie Eleison

Zdroj: The St. Marcel Initiative

Překlad: D. Grof